In prima editie a celui mai popular show de talente din Romania, „Next Star”, se vor reuni, pentru prima data, toti cei patru castigatori ai emisiunii. Asadar, vor urca pe scena, pentru un moment special, Omar, Vanessa, Isabela si Rose Mary.

Sapte copii talentati ai Romaniei vor veni pe 15 martie, in fata juriului format, si de aceasta data, din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru, pentru a-si demonstra talentele artistice. Dintre acestia se va alege un singur finalist.

Realizatorii emisiunii au pregatit nenumărate surprize pentru concurentii primei editii. Una dintre ele este aparitia lui nea Marin si a elevilor sai de la dansuri pe scena de la Next Star, pentru a juca alaturi de o concurenta care va interpreta muzica populara. Si atat de tare s-a zguduit scena cu cei 20 de dansatori, ca aceasta a avut nevoie de reparatii imediate pentru ca show-ul sa poata continua.

De surprize vor avea parte si membrii juriului. Pepe este unul dintre cei care “si-o fura” inca din prima editie. Ce a patit Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor afla pe 15 martie, la Antena 1, in prima editie a celui de-al cincilea sezon al show-ului “Next Star”.

(97)

Category:

TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*